Apparaten en accessoires
Fideuá van groenten
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook1 - 2
-
ui in kwarten gesneden120 - 150 g
-
paprikapoeder1 tl
-
groene paprika in stukken gesneden100 g
-
rode paprika in stukken gesneden100 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
groene asperges zonder het harde deel, in stukken van 2 à 3 cm gesneden250 g
-
verse champignons in schijfjes150 g
-
rijpe tomaten in stukken gesneden150 g
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
geel kleurstofpoeder½ tl
-
water800 g
-
1 - 2 tl zoutbouillonblokjes (voor 0,5 l)2
-
fideuà korte holle pasta350 g
-
doperwten, bevroren50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
10.3 g
Calorieën
1343 kJ /
321 kcal
Vetten
9.7 g
Vezels
5.8 g
Koolhydraten
48.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Prei en Kaas Taart
1u. 5min
Maïsbrood en cheddar muffins
Geen beoordelingen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Rucola taart
Geen beoordelingen
Bloemkool-spinazie lasagne
1u. 45min
Paella met kidneybonen
55min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1u.
Kwarktaart in potjes
4u.
Vegetarische chili
1u. 5min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1u. 45min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1u. 5min